Rolluiken

Waarom zou u uw rolluiken motoriseren?

Gemotoriseerde luiken: nooit meer vervelende handbediening!
Het leven wordt zoveel eenvoudiger als u slechts op een knop hoeft te drukken om uw rolluiken te bedienen. En met Somfy motor geniet u van het complete comfort van afstandsbediening.


De nieuwe generatie rolluikmotoren is nu leverbaar. De rolluikmotor RS 100 io is fluisterstil en beschikt over een 'slow start & soft stop' functie.

Voorzet-rolluiken

Rolluiken zijn er in twee varianten. Bij nieuwbouw als inbouwrolluik uitvoering of als opbouwrolluik uitvoering. Opbouwrolluiken kunnen zowel bij nieuwbouw als op elk ander moment worden toe gepast. Inbouwrolluiken zijn vooral mooi maar vereisen enorm veel kundigheid van een architect, bouwer en fabrikant om een perfect eindresultaat te verkrijgen.

Opbouwrolluiken worden voor het venster gemonteerd en dienen dus ook als element een te worden met de gevel. Dit kan door gebruik te maken van de 208 standaard Ralkleuren in de uitvoering glanzend, mat en structuur. Door de rolluikmontage voor het venster kunnen er geen warmte- of geluidsbruggen ontstaan.

Inbouw-rolluiken

Een inbouw rolluik wordt op het venster gemonteerd en is daarmee naadloos in de gevel geintegreerd. De montage gebeurt samen met het venster en kan op die manier kostenbesparend werken. Past op alle gangbare venstertypes en bij herstelvensters.

Eveneens in ons assortiment zijn beveiligingsrolluiken, garagerolluiken en rolhekken.
Wenst u hierover meer informatie? Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie.